Moeliker & Platteeuw Advocaten

Moeliker & Platteeuw Advocaten is een laagdrempelig
en eigentijds advocatenkantoor.

Onze werkwijze

De aan Moeliker & Platteeuw Advocaten verbonden advocaten hebben elk jarenlange ervaring in de advocatuur. Zij zijn diep geworteld in de Zeeuwse samenleving omdat zij in Zeeland geboren en getogen zijn. Zij zijn er ook actief in diverse maatschappelijke organisaties. Zij combineren Zeeuwse nuchterheid met een scherp zakelijk instinct. Samen met hun opdrachtgevers bepalen zij in elke zaak de koers die het meeste uitzicht geeft op een zo goed mogelijke afloop. In elke zaak proberen zij steeds een zo goed mogelijke inschatting te maken van de kansen en risico’s. Voortdurend proberen zij de juiste balans te vinden tussen baten en kosten.

Het kantoor

Moeliker & Platteeuw Advocaten is gevestigd in een monumentaal en goed geoutilleerd pand aan de Hoogstraat 16 in Middelburg, gelegen op een steenworp afstand van het gerechtsgebouw in Middelburg.

Het werkgebied van Moeliker & Platteeuw Advocaten strekt zich over het gehele land uit. Opdrachtgevers zijn vooral Nederlandse bedrijven, instellingen en particulieren. Aan het relatiebestand worden steeds meer buitenlandse ondernemers en particulieren toegevoegd.

Kosten

Moeliker & Platteeuw Advocaten hanteert uurtarieven die afhankelijk zijn van het belang van een zaak en de draagkracht van de opdrachtgever. De werkzaamheden worden maandelijks op inzichtelijke wijze gefactureerd doordat bij elke declaratie een uitgebreide urenspecificatie wordt bijgevoegd.